top of page
  • Foto van schrijverRachel K

Gezellige festival bruiloft bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen

Bijgewerkt op: 27 okt. 2022

Tijdens een kennismakingsgesprek van een bruidspaar en mij, de fotograaf, vind ik het belangrijk dat er ergens een connectie over is, want op die manier kan je je al snel wat meer op je gamak voelen bij elkaar. Dat kan natuurlijk van alles zijn, maar bij Joeri en Nora was dat Dungeons and Dragons! Dit was dan ook de rede dat ik besloot om een dobbelsteen mee te nemen, die je later in de blog post ziet.

De bruiloft was in mei en de ceremonie kon hierdoor heerlijk buiten in het zonnetje plaatsvinden. Dit was de 4e keer dat ik bij De Vreemde Vogel fotografeerde. Het fijne aan deze locatie vind ik, dat als het regent, ze een grote stretchtent op het grasveld zetten en je dus alsnog buiten kan trouwen.

Joeri en Nora hadden kleurijke details op hun bruiloft, love it! Het is zo leuk dat je je eigen bruiloft helemaal kan maken zoals je wilt. Zelf was ik heel erg fan van de paarse details die je in de bloemen en kaart zag, maar ook in de ring van de bruid.


De fotoshoot vond plaats voor de ceremonie, maar het is dan altijd wel heel leuk om alvast de trouwringen om te doen!De vrienden van het bruidspaar deden een aantal prachtige liedjes spelen tijdens de ceremonie.Heerlijk van die muziekale vrienden, tijd voor nog een liedje!


Na de taart en het liedje was er nog wat tijd over voordat het diner begon, dus besloot ik mensen aan te spreken of ze op de foto wilde. Zo heb ik een aantal stellen, vriendengroepen maar ook singles op de foto gezet, die wel een foto wilde voor hun tinder profiel!

Het eten van De Vreemde Vogel was echt top!

Dank jullie wel lief bruidspaar dat ik op jullie bruiloft mocht zijn!

209 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page