top of page
Raas veld-4.jpg
papercut.png

Ik ben Rachel (spreek je uit als Raa-sjel), wonend in regio Rotterdam, geboren in 1993 en sinds mijn 19e officieel fotograaf! 

Ik geloof echt in liefde op het eerste gezicht en alles wat met liefde te maken heeft vind ik gewoon heel erg mooi. De band tussen koppels, families, vrienden en huisdieren is bijzonder en dat moet vereeuwigd worden op een foto. 

 

Als grote natuur, fantasy en disney liefhebber is het voor mij nooit over de top of klef genoeg: elkaar liefdevol in de ogen aankijken op foto's, trouwen op een locatie die echt jullie helemaal beschrijft, een mega jurk dragen tijdens een zwangerschapsshoot, op de foto met je wandelende tak in de bossen, je taart aansnijden met een lightsaber? why not? 

Herinneringen blijven natuurlijk in onze gedachten, maar als er ergens foto van gemaakt is, dan kan ik persoonlijk het moment weer helemaal herleven. Regelmatig kijk ik oude foto's terug en die 'oh ja, weet je nog?' of 'moet je kijken hoe onze hond er uit zag toen hij puppy was.' momenten doen mij realiseren hoe belangrijk ik fotografie vind en hoe bijzonder ik het vind dat ik van andere mensen een herinnering kan vastleggen die voor altijd blijft bestaan. 
 

Hi You

Wil je nog meer weten?

Feralyth-3.jpg

Zoals ik al zei ben ik helemaal weg van fantasy. Mijn schoonzus is goed in kostuums maken waar ze mij graag in stopt. 
Zo gaan we regelmatig verkleed naar bijvoorbeeld conventies zoals Elf Fantasy Fair en Castlefest!

Op deze foto was ik verkleed als mijn Dungeons and Dragons karakter. 

Omdat mijn liefde voor fantasy zo groot is, besloot ik om in 2022 een extra fotografie website op te starten genaamd Stardust Fotografie.

In 2018 ben ik verloofd in Ijsland en na 3 keer de bruiloft te verzetten mocht ik 18 juni 2022, na 12 jaar samen zijn, eindelijk trouwen met de liefde van mijn leven!

Wij hadden op de bruiloft een hoop harry potter decoratie, de ringdrager kwam op zijn bloten voeten de ringen brengen met een Lord of The Rings muziekje op de achtergrond (hobbits lopen op blote voeten). Hier wist ik niets van af, maar ik vond dit een erg leuke verassing. 

Wedding Vin en Raas-196.jpg
burgg eltz-1.jpg

Verder houd ik echt extreem veel van reizen. Vooral de prachtige landschappen en oude gebouwen (toen ze nog moeite deden om iets moois en unieks te maken) 

In mijn vrije tijd doe ik het liefste gamen, lezen en serie kijken. 

bottom of page