top of page
  • Foto van schrijverRachel K

Avontuurlijke zwangerschapsshoot op het strand

Je zou haast niet geloven dat dit strand gewoon in Nederland is. De rotsen met het mos geven me echt een gevoel alsof ik in het buitenland ben. We moesten aardig wat lopen, klimmen, zand in ons gezicht krijgen en tenen stoten (oke, dat laatste had ik misschien alleen last van omdat ik gewoon een beetje klunzig ben), maar het was het zoooo waard.

zwangerschapsshoot op het strand

zwangerschapsshoot strand zuid-holland, fotograaf zuid-holland, fotograaf rotterdam

Tijdens dat ik de foto's aan het schieten werd ik alleen maar enthousiaster en enthousiaster. Angela had zelf ook echt twee perfecte outfits meegenomen, wat me er aan doet herrineren dat ik toch echt een keer een aantal jurken moet gaan aanschaffen voor in de client closet.


Een zonsondergang op het strand is echt fantastisch, omdat je dan het aller aller laatste zonnetje kan pakken. Vergelijk de zon in deze foto maar met de aller laatste paar foto's. Enkele minuten verder en het is alweer heel anders.

maternity, zwangerschapsshoot strand, beach

zwangerschapsshoot strand, beach, maternity photoshoot


Waar zou jij het liefste je zwangerschapsfoto's houden?

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page