5 mei 2018 Wedding Fabian en Kirsten

De eerste bruiloft dit jaar voor mij was deze mooie bruiloft van Fabian En Kirsten. Ze trouwden op een locatie waar ik bijna elk jaar wel een keer kom, maar nog nooit een bruiloft gefotografeerd had, namelijk Kasteel De Haar.
In mei staat daar de blauwe regen boog heel mooi in bloei en het land om het kasteel heen is sowieso al heel mooi met veel leuke foto plekken. Naast het kasteel staat een kapel waar ze in trouwden. Ik was hier nog nooit binnengeweest maar ik vond het echt super sfeervol.

‘S avonds op het feest hadden ze een leuke aankondiging voor hun gasten, namelijk dat ze in verwachting zijn!
Ik wens jullie heel vee geluk en liefde toe!

Dit was mijn poging tot het schrijven van een verhaaltje, laat ik het voor de rest maar bij foto’s houden, daar ben ik iets beter in.

1 reactie op “5 mei 2018 Wedding Fabian en Kirsten”

  1. Kirsten & Fabian

    En dan met zulke foto’s van Rachel is het nóg fijner nagenieten van onze dag! Dankjewel Rachel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *