Sleeping Beauty | Fotoshoot met de perfecte doornroosje

Op zoek naar een Disney prinses voor mijn portfolio, vond Marjolijn mij na een oproepje op mijn facebook pagina. Ze sprong er echt uit met haar prachtige, zelfgemaakte jurken. Marjolijn had samen met haar moeder een super mooi spinnewiel geregeld wat de fotoshoot nog even extra afmaakte. Heel erg bedankt voor deze toffe samenwerking, Marjolijn!

Zoals sommige weten heb ik meerdere jurkjes thuis hangen voor de sprookjes en prinsessenshoots voor jongere meisjes. Ik vind deze shoots doen echt super leuk en wilde graag laten zien dat verkleden niet alleen voor jonge kinderen is! Dus als je ook graag zo een fotoshoot wilt, en je hebt je eigen kleding, kun je contact met me opnemen via de contact pagina of via facebook.

   

1 reactie op “Sleeping Beauty | Fotoshoot met de perfecte doornroosje”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *